Header menu

Åben træffetid - Syn

Hvad kan CSV gøre for dig?

Hvis du er borger i Københavns Kommune og over 65 år kan du henvende dig personligt i den åbne træffetid, hvor du kommer til at tale med en synskonsulent. Her kan du få råd og vejledning om dine muligheder på CSV, hvis du har et synshandicap.

Du skal have en væsentlig og varig synsnedsættelse grundet sygdom, eksempelvis AMD, grøn stær eller diabetisk nethindesygdom.


Hvad er Åben Træffetid?

I vores udstilling kan du komme og se, hvilke synshjælpemidler der findes. Du kan høre om procedurer for ansøgning og modtage generel rådgivning og vejledning om dit synstab. Hvis du allerede har et synshjælpemiddel, tilbyder vi lettere vedligeholdelse / opdatering af dette.

Den åbne træffetid er beregnet til kortere henvendelser uden forudgående aftale. Kan problemet ikke løses i træffetiden, vil synskonsulenten sørge for, at du bliver vejledt videre.


Hvad kan du selv gøre?

Møde op én torsdag formiddag mellem kl. 10.00 og 11.30. Tilmelding er ikke nødvendig, men vi gør opmærksom på, at vi registrerer dit besøg på dit cpr-nummer.

Tjek altid her på hjemmesiden under aktuelt om der skulle være aflysninger. Du kan også ringe til sekretariatet på: Tlf. 82 56 11 00.

Den åbne træffetid foregår i vores Brønshøj afdeling: Bystævneparken 20, 1.sal, lokale 123, 2700 Brønshøj.

Pårørende er meget velkomne i selskab med dig.