Header menu

Åben træffetid - Hørevejledning

Hvad kan CSV gøre for dig?

Hvis du er borger i Københavns Kommune og har brug for hjælp til dine høreapparater, høretekniske hjælpemidler eller andre hørerelaterede problemstillinger, kan du henvende dig enten personligt eller via telefonen i hørevejledningens åbne træffetid.

I træffetiden kan du få råd og vejledning i forhold til betjening og vedligeholdelse af høreapparater, hjælp til at bestille batterier og slange samt hjælp til udfyldning af ansøgning om høretekniske hjælpemidler.

Den åbne træffetid er beregnet til kortere henvendelser uden forudgående aftale. Kan problemet ikke løses i træffetiden, vil hørevejlederen sørge for, at du får en tid  hos en hørepædagog eller henvise dig videre til rette instans.

Hørevejlederne træffes alle hverdage i Frankrigsgade 4, fra kl. 10.00-11.30. Ligesom der er telefonisk træffetid alle ugens hverdage fra kl. 12.00-13.30 på direkte telefonnummer 82 56 11 08.

OBS: Hørevejledningen er lukket onsdag den 1. og torsdag den 2. september 2021.


Hvad kan du selv gøre?

Du bedes ved henvendelse i hørevejledningen altid medbringe brugervejledningen og evt. tilbehør til dine høreapparater samt, hvis du har mulighed for det, din seneste hørekurve.

Det er altid en god ide at læse de udleverede brugervejledninger igennem inden henvendelse.

Det kan også være en god idé at tage en pårørende eller anden relevant person med, så der er flere til at lytte og modtage information.